Blogolj!

Sérült gyermekeket támogat az adventi vásár

2018.11.21.
A siket és nagyothalló gyerekek támogatására szervezi meg idei a Fiatal Családosok Klubja hagyományos jótékonysági adventi vásárát december elsején a Millenáris park B épületében.

Adj reggelit a gyermekednek!

2018.09.09.
A gyerekek negyede úgy indul el otthonról, hogy nem reggelizett, pedig a napindító "energialöket" kell ahhoz, hogy tudjon gondolkodni, jól teljesíteni az iskolában

Így etesd a gyermekedet biztonságosan!

2018.07.07.
Minimálisra lehet csökkenteni például a gyermekkori allergia, a cukorbetegség, az ekcéma, vagy épp az elhízás kialakulásának esélyét.

A nyár nem csak kaland, hanem veszély is! Figyeljünk a gyermekeinkre!

2018.06.25.
A legtöbb gyermekbaleset a szabadban történik, ezért nyáron az átlagosnál is jobban kell figyelni a gyermekek biztonságára. Erre a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesületének elnöke hívta föl a figyelmet.

A te gyermeked is digitális játékfüggő? Mentális zavar vagy már ez a normális élet?

2018.01.04.
A mentális zavarok közé sorolta a játékfüggőséget az Egészségügyi Világszervezet, a WHO. Egy egyetemi kutatás szerint azonban, bár az emberek általában azt hiszik, hogy a gyerekek technológiafüggők, és minden percüket azzal is töltik, minden más tevékenységet kizárva, pedig egész más a helyzet.  

Durva influenzajárvány jön! Az antibiotikum nem használ, sőt, káros!

A korábbiaknál elterjedtebb és "durvább lefolyású" megbetegedésekkel járó influenzajárványra kell számítani az idén! Erre hívta föl a figyelmet a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesületének elnöke.

A gyermekek gyorsabb gyógyulásáért

Jövő év végétől már öt Anyák háza működik majd az országban. A program célja, hogy a budapesti és a vidéki gyermekkórházakban, gyermekosztályokon a szülő végig beteg gyermeke mellett maradhasson, méltó körülmények között.

Nemzeti ügy: ha a gyermekek egészségesek, akkor a jövő is az lesz

2017.11.23.
A kormány célja, hogy minden gyermek sportoljon, mert ez nem csak a fiatalok, a családok érdeke, hanem egyben Magyarország érdeke is.

Kemény influenza szezon jön! Még nem késő az oltás!

2017.11.21.
A tavalyinál súlyosabb influenzajárványra kell számítani az idén Európában, ezért a szakemberek mindenkinek azt javasolják, hogy oltassa be magát

Döbbenetes adat a gyermekeinkről!

2017.10.17.
Ennyire nem törődik a felnőtt társadalom nem csak önmagával, de a gyermekeivel sem!
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?