Blogolj!

69 településnek segít idén a kormány minibölcsődét kialakítani

2017.12.20.
A kormány számára különösen fontos azon kisgyermekes anyukák támogatása, akik minél előbb szeretnének visszatérni a munka világába.

Jövőre még több támogatást és figyelmet kapnak a családok – ígéri a kormány

2017.12.19.
A kormány már eddig is igyekezett anyagi és erkölcsi támogatást nyújtani az ifjú házasoknak, az otthonteremtés és a gyermekvállalás előtt állóknak, a nagycsaládosoknak, a munkába szülés után visszatérőknek, valamint az időseknek is

Így is segíti jövőre a kormány a nagycsaládosokat

2017.12.18.
Három olyan intézkedés lép életbe jövőre, amely a nagycsaládosok életét megkönnyíti. Kettő közülük az ingatlanvásárláshoz kötődik, a harmadik pedig adminisztratív enyhítést hoz.

Napjaink kihívásaira a fiatal generáció jelentheti a megoldást

2017.12.11.
Nem a vagyon, a karrier, vagy a hírnév, hanem a stabil családi élet teszi boldoggá az embert. A boldog kapcsolat a hosszabb és boldogabb élet, a testi és lelki egészség záloga.

A kormány döntött: 2018 a családok éve lesz

Lényegesen javultak a gyermekes családok életkörülményei az elmúlt évben - jelentette ki az emberi erőforrások minisztere. Balog Zoltán azt mondta, a változás mértékét jelzi, hogy ma másfélszer annyit ér egy átlagos, kétszülős, gyermekes család nettó átlagkeresete, mint 2010-ben.

Segítség azoknak a családoknak, akik számára minden nehezebb

2017.11.24.
A Kormány támogatásával olyan újfajta központot hoznak létre, amelyben az egyszülős családok esélyt kaphatnának arra, hogy kitörhessenek nehéz helyzetükből.

Elkészült az Okos tányér! Így etesd egészségesen a gyermekeidet!

2017.11.15.
A legfrissebb tudományos eredményeket figyelembe véve határozták meg, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz naponta milyen élelmiszertípusoknak milyen arányban kell a gyermekek tányérjára kerülnie tányérjára kerülnie.

Mielőtt fellángolna a vita... Családközpontú adócsökkentések

2017.11.10.
Mielőtt fellángolna a vita szögezzük le: összehasonlíthatatlanul jobb körülmények között gazdálkodhatnak a családok napjaink Magyarországán, mint 2010 előtt. Ami persze - az előzmények ismeretében - logikus.

Jön a Kincs a magyar családok érdekében

2017.11.08.
Az Orbán-kormány eddigi tevékenységét a magyar családok, főleg a gyermekes családok kiemelt támogatása jellemezte. Mindezt megőrizni, sőt, tovább erősíteni hivatott a családügyi kabinet és a Kincs. Számos új törvény és kezdeményezés összefogója és támogatója lesz a legmagasabb, azaz kormányszintű új testület és az új családügyi intézmény.

Kedvezmények a gyermekes családoknak

2017.10.26.
A kormány a gyermekvállalást ösztönző akcióterv részeként az életkezdési támogatást és a Start-számla nyitás lehetőségét a nem Magyarországon élő magyar gyermekekre is ki kívánja terjeszteni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?