Blogolj!

A bölcsődei rendszer fejlesztésével is segíti a kormány a magyar családokat

A magyar családpolitika fontos eleme a munka és a család egyensúlyának támogatása. Ehhez kapcsolódik a bölcsődék megerősítése is, amiért több intézkedést tett már a kormány.

A kormány továbbra is kiemelten támogatja az otthonteremtést!

2018.05.07.
A hamarosan felálló új kormány is a lakosság otthonteremtésének segítésére és az ország demográfiai mutatóinak javítására törekszik, hiszen ez a két elem szorosan összefügg!

A kormány biztosítja a gyermekvállalás feltételeit a családok számára

2018.05.06.
Az országban 71 helyen nyílik család- és karrierpont, ahol elsősorban a kisgyermekes édesanyák munkába való visszatérését segítik, megkönnyítve a munka és a család összeegyeztetését.

Anyák napja: a gyermek óriási kincs

2018.05.06.
Minden felelősséggel vállalt gyerek óriási kincs nemcsak a családoknak, hanem az egész társadalomnak, ezért a kormány igyekszik megbecsülni, értékelni és bátorítani az anyákat, hogy büszkék lehessenek a gyerekvállalásra.

Családpolitika: újabb dicséret Orbánnak

2018.04.30.
Az immár szokásos liberális hisztériával szemben, a józanul gondolkodó közösségek kifejezetten jónak tartják a választási győzelem után Orbán Viktor által ígért demográfiai alapú, tehát családközpontú kormányzást.

Kiemelt figyelem a családoknak: új bölcsődék épülnek

2018.04.25.
A kormány demográfiai programja keretében bölcsődéket építenek uniós és hazai forrásokból.

A házasság reneszánszát éli

2018.02.14.
Pintér M. Lajos
A magyar fiatalok bátrabban mernek tervezni, kiszámíthatóbbnak, biztonságosabbnak érzik a jövőjüket, ezért emelkedik a házasságkötések száma.

Már 66 ezren lettek csok-osok

2018.01.27.
Pintér M. Lajos
A kormány több mint 180 milliárd forintot fordított ezen családtámogatási formára.

Havi támogatás az új házaspárok részére

2018.01.16.
Sok kicsi sokra megy! Idén is igényelhető az első házasok adókedvezménye, amely két év alatt már észrevehető összeggel segíti az ifjú párokat.

Jó esztendő köszöntött a magyar családokra

2018.01.01.
Számos pozitív változást hozott az új év a gyermekeket nevelő magyar családok számára. A Kormány döntésének megfelelően nő a gyermekgondozási díj, azaz a gyed, és a diplomás gyed maximális összege. A várandós édesanyák diákhitelének törlesztését felfüggesztik. Ha második gyermeket vállal az édesanya, akkor a tartozás felét el is engedi az állam. A harmadik gyermek esetén pedig a teljes tartozást eltörlik. Adott esetben ez több millió forintos támogatást jelenthet.

Ezeket a cikkeket olvastad már?