Blogolj!

Szülők iskolája

Tovább

Gyermekek

Tovább

Családi erszény

Tovább

Egészségügy

tovább

Közbeszéd

tovább

Program

tovább

Nagyobb, szebb, élhetőbb otthon! A lehetőség minden magyar család számára nyitott

2018.06.11.
Már 75 ezernél több család, azaz legalább 300 ezer ember tudott jobb, szebb lakásba költözni az otthonteremtési program révén

Tanév vége: figyeljünk nagyon a szorongó gyermekekre!

2018.06.10.
Minél jobban szorong egy gyerek, annál inkább romolhat a teljesítménye. Ráadásul a televízió és a számítógép "szétzilálja" a gyermek figyelmét.

Döbbenetesen felelőtlenek vagyunk a gyermekeinkkel szemben

2018.05.26.
A szülők közel harmada naponta hagyja felügyelet nélkül tévézni a kisgyermekét - állapította meg a három éven aluli gyerekek médiahasználati szokásairól a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által készített felmérés. 

Gyermekvállalás? Merjetek belevágni!

2018.05.13.
A családok éve elsősorban arról szól, hogy a régi támogatások megtartása és az újak bevezetése mellett minél inkább bemutassák, micsoda erőforrás a család, mekkora potenciál rejlik a gyermeknevelésben.

A kormány továbbra is kiemelten támogatja az otthonteremtést!

2018.05.07.
A hamarosan felálló új kormány is a lakosság otthonteremtésének segítésére és az ország demográfiai mutatóinak javítására törekszik, hiszen ez a két elem szorosan összefügg!

A kormány biztosítja a gyermekvállalás feltételeit a családok számára

2018.05.06.
Az országban 71 helyen nyílik család- és karrierpont, ahol elsősorban a kisgyermekes édesanyák munkába való visszatérését segítik, megkönnyítve a munka és a család összeegyeztetését.

Anyák napja: a gyermek óriási kincs

2018.05.06.
Minden felelősséggel vállalt gyerek óriási kincs nemcsak a családoknak, hanem az egész társadalomnak, ezért a kormány igyekszik megbecsülni, értékelni és bátorítani az anyákat, hogy büszkék lehessenek a gyerekvállalásra.

CSOK=Siker

2018.04.30.
Érezhetően nőtt a családi otthonteremtési kedvezmény igényléseinek száma a pénzintézetek többségénél, miután a kormány március közepétől könnyített a feltételeken. 

Családpolitika: újabb dicséret Orbánnak

2018.04.30.
Az immár szokásos liberális hisztériával szemben, a józanul gondolkodó közösségek kifejezetten jónak tartják a választási győzelem után Orbán Viktor által ígért demográfiai alapú, tehát családközpontú kormányzást.

Kiemelt figyelem a családoknak: új bölcsődék épülnek

2018.04.25.
A kormány demográfiai programja keretében bölcsődéket építenek uniós és hazai forrásokból.

Ezeket a cikkeket olvastad már?