Blogolj!

Szülők iskolája

Tovább

Gyermekek

Tovább

Családi erszény

Tovább

Egészségügy

tovább

Közbeszéd

tovább

Program

tovább

A gyermekvállalás kalandját népszerűsítik

2018.09.11.
Pintér M. Lajos
Nem elsősorban a meggyőzés a cél, hanem azoknak az akadályoknak az elhárítása, lebontása, amelyek gátolják a fiatalokat a családalapításban.

Adj reggelit a gyermekednek!

2018.09.09.
A gyerekek negyede úgy indul el otthonról, hogy nem reggelizett, pedig a napindító "energialöket" kell ahhoz, hogy tudjon gondolkodni, jól teljesíteni az iskolában

Célkeresztben a gyarapodó, fiatal nemzet

2018.09.08.
Pintér M. Lajos
Ahhoz, hogy növekedjen a gyermekvállalási kedv Magyarországon, a jelenleginél több családbarát munkahelyre, a ma még alig létező rugalmas foglalkoztatásra van szükség a kormány szerint.

Erős családokat a migránsbeözönlés helyett!

2018.09.05.
Erős családokra van szükség Közép-Európában, versenyképességi tényezők miatt is a családok támogatására kell összpontosítani  a térségben a migráció helyett – szögezte le Novák Katalin.

Lobogókkal ünneplik a családokat

2018.09.04.
Pintér M. Lajos
Csaknem félezer zászló hirdeti a budapesti hidakon: a kormány támogatja a családalapítást, a gyermekvállalást, a gyermeknevelést.

Több tízezer forint segítség az iskolakezdéshez

2018.08.31.
Pintér M. Lajos
A kormány odafigyel a családokra: ma már csak egy intézkedés a sok közül, hogy az 1-9. évfolyamon ingyen juthatnak a tankönyvekhez a diákok.

Segítség az iskolakezdéshez

A tanévkezdésre tekintettel idén is korábban, már a héten megkapják az érintettek a szeptemberi családtámogatási ellátásokat.

Egy újabb pozitív csúcsot ért el Magyarország

2018.08.22.
Soha ennyi bölcsődei férőhely nem volt még Magyarországon, ennek ellenére a fejlesztés gőzerővel folytatódik. A gyermekek 90 százaléka ingyen kapja az étkezést. A bölcsődei dolgozók fizetését pedig jelentősen emelte a kormány.

Virágkocsival ünnepelték a Családok évét

2018.08.20.
Pintér M. Lajos
A magyar családok olyan alapvető építőkövei a magyar közösségnek, a magyar nemzetnek, amelyek nélkül nem tudnánk sikeresek lenni – szögezte le Novák Katalin.

Esély a gyermekeknek: sokkal több jut a nemes szolgálatra

A nevelőszülők erősítésével a magyar családokat erősítjük, ezzel pedig a nemzet megmaradását garantáljuk. A nevelőszülő híd, hogy a gyermek visszakerüljön a saját családjába

Ezeket a cikkeket olvastad már?