Blogolj!

Szülők iskolája

Tovább

Gyermekek

Tovább

Családi erszény

Tovább

Egészségügy

tovább

Közbeszéd

tovább

Program

tovább

Hamarosan indul a nemzeti konzultáció: a család és a demográfia lesz a középpontban

2018.09.21.
Az októberi nemzeti konzultáció két legfontosabb témaköre a családok és a demográfia lesz, hogy a kormány lássa, milyen intézkedésekkel lehetne segíteni a kívánt gyermekek megszületését.

Milliárdok a nők, az édesanyák foglalkoztatásért

2018.09.15.
Pintér M. Lajos
A kormány határozott szándéka, hogy növelje a rugalmas munkaidőben dolgozó, családalapító, gyermeket vállaló nők arányát.

Ez is jelentős segítség a gyermekes családok számára

2018.09.15.
A kormány által biztosított támogatásból összesen 627 ezer gyermek étkezhetett ingyen vagy kedvezményesen az előző tanévben

Családi összefogással finanszírozhatóak a felsőoktatási tanulmányok

2018.09.11.
Kecskés István
Fel is vették a gyereket az egyetemre, meg nem is, mert az államilag támogatott képzésre nem került be, de az önköltségesre igen. Viszont nincs pénzünk. Mi legyen?

A gyermekvállalás kalandját népszerűsítik

2018.09.11.
Pintér M. Lajos
Nem elsősorban a meggyőzés a cél, hanem azoknak az akadályoknak az elhárítása, lebontása, amelyek gátolják a fiatalokat a családalapításban.

Adj reggelit a gyermekednek!

2018.09.09.
A gyerekek negyede úgy indul el otthonról, hogy nem reggelizett, pedig a napindító "energialöket" kell ahhoz, hogy tudjon gondolkodni, jól teljesíteni az iskolában

Célkeresztben a gyarapodó, fiatal nemzet

2018.09.08.
Pintér M. Lajos
Ahhoz, hogy növekedjen a gyermekvállalási kedv Magyarországon, a jelenleginél több családbarát munkahelyre, a ma még alig létező rugalmas foglalkoztatásra van szükség a kormány szerint.

Erős családokat a migránsbeözönlés helyett!

2018.09.05.
Erős családokra van szükség Közép-Európában, versenyképességi tényezők miatt is a családok támogatására kell összpontosítani  a térségben a migráció helyett – szögezte le Novák Katalin.

Lobogókkal ünneplik a családokat

2018.09.04.
Pintér M. Lajos
Csaknem félezer zászló hirdeti a budapesti hidakon: a kormány támogatja a családalapítást, a gyermekvállalást, a gyermeknevelést.

Több tízezer forint segítség az iskolakezdéshez

2018.08.31.
Pintér M. Lajos
A kormány odafigyel a családokra: ma már csak egy intézkedés a sok közül, hogy az 1-9. évfolyamon ingyen juthatnak a tankönyvekhez a diákok.

Ezeket a cikkeket olvastad már?