Blogolj!

Szülők iskolája

Tovább

Gyermekek

Tovább

Családi erszény

Tovább

Egészségügy

tovább

Közbeszéd

tovább

Program

tovább

Figyeljünk oda gyermekeink lelki egészségére!

2018.10.09.
Egy nemzetközi tanulmány szerint a mentális betegségek 10 és 30 éves kor között kiemelkednek gyakoriságukkal a szomatikus betegségek közül, 10 éves kor felett pedig gyakrabban fordulnak elő, mint az összes többi gyermekgyógyászati betegség együttvéve.

Váratlan hatás a CSOK-tól

2018.10.09.
A Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK, korábbi formájában “szocpol") egy Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás, új lakás vásárlásához vagy építéséhez, valamint használt lakás vásárlásához vagy bővítéséhez igényelhető vissza nem térítendő támogatás.

2000 óvodát újít fel, illetve épít a kormány

2018.10.04.
Kétezer állami, önkormányzati, egyházi, illetve határon túli óvoda újul meg vagy épül fel Magyarországon és a Kárpát-medencében 2020-ig - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára.

Szja-mentességet kaphatnak a háromgyerekes nők

2018.10.02.
Pintér M. Lajos
Mégpedig életük végéig – hamarosan erről dönthet a kormány.

Legyen családbarát az egész ország!

2018.09.29.
Az ország minden részén biztosítani kell a feltételeket ahhoz, hogy családot és jövőt tudjanak építeni a szülőfalujukban, szülővárosukban maradó fiatalok

Jobb apák akarunk lenni!

2018.09.27.
Az apák fele több időt töltene gyermekével! Ez egy nagyon pozitív irány, ugyanis egy gyermek egészséges mentális fejlődéséhez elengedhetetlenül szükséges, hogy ne csak anyai, hanem apai minta is legyen az életében.

Hamarosan indul a nemzeti konzultáció: a család és a demográfia lesz a középpontban

2018.09.21.
Az októberi nemzeti konzultáció két legfontosabb témaköre a családok és a demográfia lesz, hogy a kormány lássa, milyen intézkedésekkel lehetne segíteni a kívánt gyermekek megszületését.

Milliárdok a nők, az édesanyák foglalkoztatásért

2018.09.15.
Pintér M. Lajos
A kormány határozott szándéka, hogy növelje a rugalmas munkaidőben dolgozó, családalapító, gyermeket vállaló nők arányát.

Ez is jelentős segítség a gyermekes családok számára

2018.09.15.
A kormány által biztosított támogatásból összesen 627 ezer gyermek étkezhetett ingyen vagy kedvezményesen az előző tanévben

Családi összefogással finanszírozhatóak a felsőoktatási tanulmányok

2018.09.11.
Kecskés István
Fel is vették a gyereket az egyetemre, meg nem is, mert az államilag támogatott képzésre nem került be, de az önköltségesre igen. Viszont nincs pénzünk. Mi legyen?

Ezeket a cikkeket olvastad már?