Blogolj!

Szülők iskolája

Tovább

Gyermekek

Tovább

Családi erszény

Tovább

Egészségügy

tovább

Közbeszéd

tovább

Program

tovább

A családokat kell támogatni, nem a bevándorlást!

2018.11.04.
Pintér M. Lajos
Ezzel szemben 2010 előtt mindig a gyermekes családok kerültek a balliberális kormányok megszorító intézkedéseinek központjába.

Anyuuuuuu! Mikor megyünk már be? – Mobilapplikációval azonnal!

2018.10.15.
35 fok. Árnyékban. Nem bírsz a gyerekekkel a négy fal között. Irány a Budakeszi Vadaspark, jó kis családi program. Már a parkolóvadászat során sejted, hogy ma mindenki a vadasparkban akar hűsölni. A pénztár előtt kígyózó sorok, egy kislány a sorban állók között épp sírva-hisztizve rángatja az anyukája kezét, hogy mikor érnek már be… Te mosolyogva előkapod a telefonod és elegánsan bevonulsz a családoddal a sor mellett a Vadasparkba…

Gyermekkel a munkahelyre? Simán!

2018.10.14.
Amikor a gyermek bölcsődéskorú lesz, és mindkét szülő dolgozna, akkor örök kérdés, hogy mi legyen a lurkóval. Az egyik legjobb megoldás ebben a kérdésben, a munkahelyi bölcsődék kialakítása.

Imádják a magyarok a csokot

2018.10.13.
Elindulása óta több mint 90 ezer család részesült összesen 250 milliárd forint otthonteremtési támogatásban, azaz, közismert nevén, a CSOK-ban. 

Figyeljünk oda gyermekeink lelki egészségére!

2018.10.09.
Egy nemzetközi tanulmány szerint a mentális betegségek 10 és 30 éves kor között kiemelkednek gyakoriságukkal a szomatikus betegségek közül, 10 éves kor felett pedig gyakrabban fordulnak elő, mint az összes többi gyermekgyógyászati betegség együttvéve.

Váratlan hatás a CSOK-tól

2018.10.09.
A Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK, korábbi formájában “szocpol") egy Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás, új lakás vásárlásához vagy építéséhez, valamint használt lakás vásárlásához vagy bővítéséhez igényelhető vissza nem térítendő támogatás.

2000 óvodát újít fel, illetve épít a kormány

2018.10.04.
Kétezer állami, önkormányzati, egyházi, illetve határon túli óvoda újul meg vagy épül fel Magyarországon és a Kárpát-medencében 2020-ig - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára.

Szja-mentességet kaphatnak a háromgyerekes nők

2018.10.02.
Pintér M. Lajos
Mégpedig életük végéig – hamarosan erről dönthet a kormány.

Legyen családbarát az egész ország!

2018.09.29.
Az ország minden részén biztosítani kell a feltételeket ahhoz, hogy családot és jövőt tudjanak építeni a szülőfalujukban, szülővárosukban maradó fiatalok

Jobb apák akarunk lenni!

2018.09.27.
Az apák fele több időt töltene gyermekével! Ez egy nagyon pozitív irány, ugyanis egy gyermek egészséges mentális fejlődéséhez elengedhetetlenül szükséges, hogy ne csak anyai, hanem apai minta is legyen az életében.

Ezeket a cikkeket olvastad már?