Blogolj!

Szülők iskolája

Tovább

Gyermekek

Tovább

Családi erszény

Tovább

Egészségügy

tovább

Közbeszéd

tovább

Program

tovább

Újabb családpolitikai siker: harmadával csökkent az abortuszok száma

2018.11.22.
A család és házasság "teremtési rend", nem pedig olyan társadalmi intézmény, amelyet le lehet cserélni, ha lejárt a szavatossága. A család és házasság kontextusa változhat, a családon, házasságon belüli viszonyokban is változhatnak a szerepek, de fundamentálisan hozzátartozik az emberi együttéléshez.

Sérült gyermekeket támogat az adventi vásár

2018.11.21.
A siket és nagyothalló gyerekek támogatására szervezi meg idei a Fiatal Családosok Klubja hagyományos jótékonysági adventi vásárát december elsején a Millenáris park B épületében.

A gyermekeknek is vannak jogaik!

2018.11.20.
A most zajló családvédelmi konzultációnak is kiemelt kérdése a gyermekek jogainak erősítése.

A magyarok számára ismét vonzó a család!

2018.11.20.
2010 óta 22 százalékkal csökkent a válások száma Magyarországon? Mi ez, ha nem az Orbán-kormány családpolitikai sikere? Ezzel együtt végre nő a gyermekvállalási kedv. Mindez nem csak anyagi kérdés, hiszen azokban a családokban születik több gyermek, ahol harmonikusan viszonyulnak a XXI. század elvárásaihoz és kihívásaihoz, ahol a két szülő egyenrangú fél, ahol úgy gondolják, hogy egy gyermeknek anyára és apára egyformán szüksége van.

A koraszülöttekből is lehet egészséges felnőtt

2018.11.18.
Pintér M. Lajos
Ehhez olyan széles körű összefogásra van szükség, melyet a kormány és az Emmi is kiemelten támogat. Évente 9 ezer gyermek születik Magyarországon idő előtt.

A családtámogatási rendszer bővítéséért konzultálunk

Az alapokat már letette a polgári kormány: 20 éve nem volt ilyen magas a gyerekvállalási kedv, és másfélszeresére nőtt a házasságkötések száma. A költségvetési támogatásokat pedig kétharmados jogszabállyal védenék a családellenes balliberálisoktól.

A családokat kell támogatni, nem a bevándorlást!

2018.11.04.
Pintér M. Lajos
Ezzel szemben 2010 előtt mindig a gyermekes családok kerültek a balliberális kormányok megszorító intézkedéseinek központjába.

Anyuuuuuu! Mikor megyünk már be? – Mobilapplikációval azonnal!

2018.10.15.
35 fok. Árnyékban. Nem bírsz a gyerekekkel a négy fal között. Irány a Budakeszi Vadaspark, jó kis családi program. Már a parkolóvadászat során sejted, hogy ma mindenki a vadasparkban akar hűsölni. A pénztár előtt kígyózó sorok, egy kislány a sorban állók között épp sírva-hisztizve rángatja az anyukája kezét, hogy mikor érnek már be… Te mosolyogva előkapod a telefonod és elegánsan bevonulsz a családoddal a sor mellett a Vadasparkba…

Gyermekkel a munkahelyre? Simán!

2018.10.14.
Amikor a gyermek bölcsődéskorú lesz, és mindkét szülő dolgozna, akkor örök kérdés, hogy mi legyen a lurkóval. Az egyik legjobb megoldás ebben a kérdésben, a munkahelyi bölcsődék kialakítása.

Imádják a magyarok a csokot

2018.10.13.
Elindulása óta több mint 90 ezer család részesült összesen 250 milliárd forint otthonteremtési támogatásban, azaz, közismert nevén, a CSOK-ban. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?