Blogolj!

Áldozatnak lenni egyszerűbb mint apának vagy anyának

Dorogi László

Kitartóan fortyog az internet pöcegödrében egy blogocska, amit most szándékosan nem fogok megnevezni. Azért nem, mert egyrészt semmilyen módon nem kívánom reklámozni a tartalmát és lájkolóinak nézeteit, másrészt azért, mert a követői, a posztolói, a terjesztői, a hívői - kinek melyik fogalom szimpatikus - imádnak áldozatot játszani.

Fotó: Pixabay

Teszik mindezt úgy, hogy közben gyűlölettől fűtve szállnak bele páros lábbal mindenbe és mindenkibe, aki mást hisz a világ dolgairól mint ők. És persze habzó szájjal ki is kérnek maguknak mindent, ami szerintük csak azért teremtetett erre a világra, hogy őket bántsa, hogy nekik ártson.

A blog Facebook-oldala olyan lángoló liberalista eszméket valló embereket gyűjtött össze netharcos-csoportjába, akik soha az életben nem akarnak gyereket - szülni, vagy csinálni, ez igazából itt most részletkérdés. Ám ezek az emberek nemcsak, hogy nemet mondanak a babavállalásra, egyenesen boszorkányként üldözik azokat, akik teherbe mernek esni. Sőt, szerintük ha neked gyereked van, akkor már eleve gyűlölöd őket csak azért, amiért nekik nincs, meg amúgy is a jó büdös k... szóval azt neked, hogy az államtól támogatást mersz kapni azért, mert undorító, - szentségtörés! - magyar "kölkökkel" mered betölteni ezt a pokoli világot. A díszes társaságról egyébként a PestiSrácok írt egy cikket, az írást pedig szinte azonnal hangosan dörgő fegyverként fordították vissza a gyerekesekre a kedves gyerekgyűlölők. Mert így kényük és kedvük szerint játszhatják tovább kedvenc szerepüket: az áldozatét.

„Kifelé a méhemből!"

„Kifelé a méhemből, b*meg!" - ilyen és ehhez hasonló mondatokat írt a „gyermektelen horoszkópba" a Gyermekmentes Övezet blog. Igen, mára odáig jutottunk, hogy a gyermeket nem vállaló nők külön blogot indítottak, ünnepelve döntésüket. Nem, semmi baj nincs azzal, ha valaki úgy dönt, nem szeretne gyermeket vállalni.

A csoport tagjairól annyit kell tudni, hogy előszeretettel gyártanak ocsmány mémeket a gyerekes családokról, természetesen ősellenségük a jelenlegi, családbarát kormányzat és kifejezetten szívesen osztanak meg egymással a gyerekmentes élet csodáit taglaló, áltudományos-fantasztikus cikkeket, amelyekben például amerikaiak írnak ilyeneket, hogy:

sok nő nem rajong az ötletért, hogy a méhüket „inkubátorként” használják.

Hiába várná most bárki tőlem, nem fogok a gyűlölet vizeire evezni. Ezt meghagyom az ilyen és ehhez hasonló tömörülések tagjainak. Nekem semmi bajom nincsen azzal, ha Te, a húgod, a nővéred, az unokatestvéred, a barátod, a barátnőd vagy a kiskutyád nem akar gyereket vállalni. Ez egyéni döntés, bárki meghozhatja. Abból viszont kezd már kissé elegem lenni, hogy itt mindenkinek szabad mindent mondania és csinálnia, csak éppen az átlagos értékekkel rendelkező, átlagos polgárnak nem. Szabadon óbégathatod az igazad ha meleg, ha kisebbségi, ha házasságellenes, ha liberális, ha ufóhívő vagy, de kuss a neved, ha ezt egy kicsit is a szemükre veted.

Ezért kérlek értsétek meg végre Ti is, gyerekgyűlölők: nem azért mocskolódnak rajtatok az emberek, mert nem akarjátok a természet egyik legszebb csodájából kivenni a részeteket, hanem azért, mert végtelenül ostobán és primitíven kezelitek azokat, akik másképpen gondolkoznak mint ti.

https://csalad.blogstar.hu/./pages/csalad/contents/blog/90083/pics/lead_800x600.jpg
család,családalapítás,családtámogatás,gyermek,gyermekvállalás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?