Blogolj!

Anyuuuuuu! Mikor megyünk már be? – Mobilapplikációval azonnal!

35 fok. Árnyékban. Nem bírsz a gyerekekkel a négy fal között. Irány a Budakeszi Vadaspark, jó kis családi program. Már a parkolóvadászat során sejted, hogy ma mindenki a vadasparkban akar hűsölni. A pénztár előtt kígyózó sorok, egy kislány a sorban állók között épp sírva-hisztizve rángatja az anyukája kezét, hogy mikor érnek már be… Te mosolyogva előkapod a telefonod és elegánsan bevonulsz a családoddal a sor mellett a Vadasparkba…

…a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói applikációiával ugyanis már az idő alatt, előre megvetted a jegyeket, ameddig a férjed parkolót vadászott. És még többe sem került, mint a pénztárnál. A gyermekeid félistenként néznek rád…

A történet nem kitalált eset, hanem a valóság! A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. - amellett, hogy kényelmi szolgáltatásként autópálya matricát lehet vásárolni, illetve fizetni a parkolásért - kiterjesztette a szolgáltatási körét a belépők vásárlására is.

Az „első fecske” a Budakeszi Vadaspark, amely - méltán – egyre népszerűbb a magyar családok körében. Ezért az a lehetőség, hogy a mobilapplikációval már előre meg lehet venni a belépőjegyeket, jelentős segítség a kisgyermekesek számára. Elkerülhető vele a sokszor nem rövid sorban állás a pénztáraknál.

Mindennek persze nem csak az az előnye, hogy elkerülhetjük ezt az idegőrlő „programot”. Az autópálya matrica mobilos megvásárlásával, a parkolási díj mobilos kifizetésével, vagy a vadaspark belépőjegyének mobilos megvételével időt takaríthatunk meg, mindez készpénzkímélő megoldás, ráadásul teljesen biztonságos és egyszerű. Ez már nem a jövő, hanem a mindennapi valóság.

https://csalad.blogstar.hu/./pages/csalad/contents/blog/61237/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?