Volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 7, 17, 26, 28, 31, 32 Nyeremények: 6 találatos szelvény 1 darab, nyereménye: 72.642.005 forint; 5 találatos szelvény 46 darab, nyereményük egyenként 302.395 forint; 4 találatos szelvény 2.653 darab, nyereményük egyenként 5.245 forint; 3 találatos szelvény 40.945 darab, nyereményük egyenként 1.320 forint.
Blogolj!

Lobogókkal ünneplik a családokat

Pintér M. Lajos

Csaknem félezer zászló hirdeti a budapesti hidakon: a kormány támogatja a családalapítást, a gyermekvállalást, a gyermeknevelést.

Családban élni jó - üzeni a Margit híd is. Fotó: MTI/Bruzek Noémi

Iskolakezdésre „családbarát ország” zászlókkal díszítették fel Budapest hídjait, a kormányzat és a főváros közös, egy hónapig tartó akciója a családok éve szeptemberi programjait kíséri.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára közölte, hét hídon csaknem ötszáz zászlót helyeztek ki hétfőn. Ezekkel azt akarják üzenni, hogy a kormány támogatja a családalapítást, a gyermekvállalást, a gyermeknevelést, és arra hívják fel a figyelmet, hogy „családban élni jó”.

Emlékeztetett, idén, a Családok évében minden eddiginél több támogatás jut a családoknak, és számos kormányzati, civil, önkormányzati és egyházi program is zajlik. Az államtitkár szerint ahogy a hidak is az átkelést segítik, úgy a kormányzati támogatások is a fiatalok átlépését kívánják könnyebbé tenni a családi életbe.

Novák Katalin a „családbarát kormányzati hidak”, azaz támogatások között említette az adókedvezmények rendszerét, az ingyenes tankönyveket, az ingyenes, illetve kedvezményes iskolai étkeztetést, továbbá a nagycsaládosok jelzáloghitelének – újabb gyermekenként – egy-egymillió forinttal csökkentését. Ígérete szerint a következő évre újabb akciókat tartogat a kormány.

A hét budapesti hídra kihelyezett zászlókon a Családok éve és a Családbarát ország felirat olvasható.

https://csalad.blogstar.hu/./pages/csalad/contents/blog/57996/pics/lead_800x600.jpg
2018 a családok éve,adókedvezmény,családok éve,családpolitika,családtámogatás,EMMI,novák katalin
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?