Volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 7, 17, 26, 28, 31, 32 Nyeremények: 6 találatos szelvény 1 darab, nyereménye: 72.642.005 forint; 5 találatos szelvény 46 darab, nyereményük egyenként 302.395 forint; 4 találatos szelvény 2.653 darab, nyereményük egyenként 5.245 forint; 3 találatos szelvény 40.945 darab, nyereményük egyenként 1.320 forint.
Blogolj!

Virágkocsival ünnepelték a Családok évét

Pintér M. Lajos

A magyar családok olyan alapvető építőkövei a magyar közösségnek, a magyar nemzetnek, amelyek nélkül nem tudnánk sikeresek lenni – szögezte le Novák Katalin augusztus 20-án Debrecenben.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A Családok évének virágkocsija azt üzeni, hogy a kormány számára a családok vannak az első helyen, a magyar jövő a magyar gyermekekben és a felelős gyermekvállalásban van. Ezt mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és ifjúságügyekért felelős államtitkára a debreceni karneváli felvonuláson.

Novák Katalin kiemelte: a magyar kormányzat első alkalommal képviselteti magát önálló virágkocsival a debreceni virágkarneválon, a Családok évében.

A virágkocsin látható építőkockák egyrészt ismerősek a gyermekeknek, de ezen túlmutató üzenetük is van:

az építőkockák olyan elemek, amiből valami készül, a magyar családok pedig olyan alapvető építőkövei a magyar közösségnek, a magyar nemzetnek, amelyek nélkül nem tudnánk sikeresek lenni

– mutatta be kompozíciót Novák Katalin.

Az államtitkár, miután utalt a Családok évében bevezetett támogatásokra, a családpolitika lényegének nevezte, hogy legyen jó Magyarországon élni, tanulni, dolgozni, gyereket nevelni.

https://csalad.blogstar.hu/./pages/csalad/contents/blog/57195/pics/lead_800x600.jpg
2018 a családok éve,családok éve,családpolitika,EMMI,novák katalin
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?