Blogolj!

Egyre durvábban támad a meleglobbi

A hagyományos családmodell képviseletéhez a társadalom minden tagjának joga van - szögezte le a Nagycsaládosok Országos Egyesülete. A NOE a leghatározottabban visszautasítja, hogy családanyákat, családapákat azért érjen fenyegetés és megbélyegzés, mert kiállnak a hagyományos családmodell, egy férfi és egy nő házassága mellett.

Közleményükben azt írják:    

"egy férfi és egy nő szeretetközössége, házassága természetes alapja a családnak, amely a gyermekkel válik még teljesebbé. Ez az álláspont nem bélyegez meg és nem rekeszt ki senkit, akkor sem, ha vannak, akik - bármilyen okból is - nem ilyen életközösségben élnek.”

A NOE a leghatározottabban visszautasítja, hogy családanyákat, családapákat azért érjen fenyegetés és megbélyegzés, mert kiállnak a hagyományos családmodell, egy férfi és egy nő házassága mellett - hangsúlyozta a szervezet.

„Egyesületünk szerint a társadalomnak joga van ahhoz, hogy az általa elfogadott elvek, normák szerint éljen, s azt nyilvánosan is elmondhassa anélkül, hogy ezért verbális vagy fizikai támadás vagy ennek akárcsak fenyegetése érné. Ezen normák biztosítják azt is, hogy ma Magyarországon bárki elmondhatja és képviselheti különvéleményét!"

- áll a NOE közleményében.

 

https://csalad.blogstar.hu/./pages/csalad/contents/blog/55184/pics/lead_800x600.jpg
apák napja,családalapítás,hagyományos családmodell,Közbeszéd,meleglobbi,noe,Szülők iskolája
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?