Blogolj!

A kormány továbbra is kiemelten támogatja az otthonteremtést!

A hamarosan felálló új kormány is a lakosság otthonteremtésének segítésére és az ország demográfiai mutatóinak javítására törekszik, hiszen ez a két elem szorosan összefügg!

Ezt Hornung Ágnes, a Nemzetgazdasági Minisztérium pénzügyekért felelős államtitkára szögezte le egy budapesti konferencián. Az államtitkár hozzátette: a Központi Statisztikai Hivatal pénteken publikált adatai azt mutatják, hogy az idén az előző évekhez hasonlóan az új építésű lakások számának folyamatos növekedésére lehet számítani.    

Hornung Ágnes szólt arról is, hogy a lakáspiaci élénkülést segíti a kormány otthonteremtési programja, a tartós és kiegyensúlyozott gazdasági növekedés, a kedvező foglalkoztatási helyzet, a lakossági reáljövedelmek növekedése és az alacsony kamatkörnyezet. 

A családi otthonteremtési kedvezményről, a csokról elmondta, hogy már 72 000 kérelmet fogadtak be mintegy 205 milliárd forint értékben.     

https://csalad.blogstar.hu/./pages/csalad/contents/blog/52257/pics/lead_800x600.jpg
2018 a családok éve,adókedvezmény,családalapítás,családbarát,családbarát ország,Családi erszény,családpolitika,családtámogatás,csok,demográfia,Közbeszéd
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?