Volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 7, 17, 26, 28, 31, 32 Nyeremények: 6 találatos szelvény 1 darab, nyereménye: 72.642.005 forint; 5 találatos szelvény 46 darab, nyereményük egyenként 302.395 forint; 4 találatos szelvény 2.653 darab, nyereményük egyenként 5.245 forint; 3 találatos szelvény 40.945 darab, nyereményük egyenként 1.320 forint.
Blogolj!

Családpolitika: újabb dicséret Orbánnak

Az immár szokásos liberális hisztériával szemben, a józanul gondolkodó közösségek kifejezetten jónak tartják a választási győzelem után Orbán Viktor által ígért demográfiai alapú, tehát családközpontú kormányzást.

Üdvözli a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége, hogy a kormány is úgy látja, a nemzet fennmaradásához a legfontosabb a családok és a gyermekvállalás támogatása. Pataki János a köztévében annak kapcsán beszélt erről, hogy a negyedik Orbán-kormányban a családpolitika kiemelt helyet kap.

A családszervezet vezetője jelezte: a gyermekvállalási kedv szempontjából nagyon fontos a család és a munka összeegyeztethetősége, például a nők részmunkaidős foglalkoztatásának vagy a távmunkának a támogatása. A kiélezett munkaerőpiaci helyzetben ugyanis sok helyen nem szívesen fogadják, ha egy szülő a gyermek miatt esetleg kiesik a munkából.

Ezért is kezdődött el néhány éve a családbarát munkahelyek támogatása, ahol nem okoz gondot, ha a szülőnek a gyerek miatt el kell mennie, esetleg be is viheti a munkahelyre - mondta.

https://csalad.blogstar.hu/./pages/csalad/contents/blog/51928/pics/lead_800x600.jpg
2018 a családok éve,családalapítás,családbarát,családbarát munkahely,családbarát ország,családok éve,családpolitika,családtámogatás,gyermekvállalás,Közbeszéd,orbán kormány,orbán viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?