Volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 7, 17, 26, 28, 31, 32 Nyeremények: 6 találatos szelvény 1 darab, nyereménye: 72.642.005 forint; 5 találatos szelvény 46 darab, nyereményük egyenként 302.395 forint; 4 találatos szelvény 2.653 darab, nyereményük egyenként 5.245 forint; 3 találatos szelvény 40.945 darab, nyereményük egyenként 1.320 forint.
Blogolj!

Kiemelt figyelem a családoknak: új bölcsődék épülnek

A kormány demográfiai programja keretében bölcsődéket építenek uniós és hazai forrásokból.

Erről az NGG helyettes államtitkára, Berczik Ábel beszélt az MTV-ben. A bölcsődék építésén túl beszámolt arról is, hogy a gyermekétkeztetés színvonalának további emelését célozva a kormány hazai költségvetési forrásból idén kétmilliárd forinttal járul hozzá az infrastrukturális feltételek javításához. Ennek eredményeként akár több száz településen létesülhetnek vagy újulhatnak meg bölcsődei és óvodai konyhák, étkezők.

Idén a demográfiai program miatt koncentrálnak a bölcsődékre is, hiszen fontos, hogy a megújuló, illetve az újonnan épülő bölcsődék a 21. század követelményeinek megfelelő színvonalú konyhákkal rendelkezzenek.

Mint arról beszámoltunk, az április 8-i, kétharmadosválasztási győzelem után Orbán Viktor bejelentette: az új kormány demográfiai alapú kormányzást fog folytatni.

https://csalad.blogstar.hu/./pages/csalad/contents/blog/51754/pics/lead_800x600.jpg
2018 a családok éve,bölcsőde,családalapítás,családbarát,családbarát ország,családpolitika,családtámogatás,demográfia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?